Gott och blandat

Nyheter från ESSVE du inte vill vara utan
Gott och blandat

ESSVE har så mycket nytt att vi var tvunga att klämma ihop allt i en enda nyhetstext. Annars hade de andra tillverkarna börjat tro att vi hade något misstänksamt på gång. Var börjar vi då? Vi kan börja med Byggfog Akustik, en fogmassa som tätar och förhindrar ljudläckage – den perfekta fogen när en 100 procent tät väggkonstruktion eftersträvas. Fördelar är att den inte gulnar, funkar för glipor upp till åtta millimeter och har en rörelseförmåga upp till 10 procent. Dessutom är den övermålningsbar.

Den andra nyheten är ett trälim som hugger redan på max 30 sekunder, som även är spaltfyllande. Limmet rinner inte heller vilket förenklar proceduren, och tack vare den spaltfyllande egenskapen behöver träddetaljerna inte vara perfekt sågade. Trälim Snabb limmar förutom trä även sten, betong, spån, gips, leca och cellplast.

Silikon Pool & Glas från ESSVE är den tredje, och är en ganska unik produkt: en av få liknande produkter som klarar av klormiljö. Den är även helt väderbeständig och används med fördel i pool, simbassänger, akvarier och liknande vattenbelastade miljöer. Produkten är bland annat frosttålig, fungerar både inom- och utomhus och har en rörelseförmåga på 20 procent.

Sist ut denna gång är något så vackert som fog. Fog är många gånger en gåva från ovan i byggsammanhang. Byggfog ESS 1 från ESSVE är en universalfog som är så praktisk att den kan komma att ersätta flera av dagens marknadsledande motsvarigheter. Den fäster mot de flesta byggmaterial: trä, metall, betong, keramiska material, glas, sten, marmor, plast – vi skulle kunna rabbla på länge. En stor fördel är att behovet för flera olika produkter minskas, vilket innebär färre halvanvända fogpatroner och mindre lagerhållning. Fogen fungerar både inom- och utomhus, är snabbhärdande och övermålningsbar. Mer om dessa fyra produkter kan ni läsa hos wwww.essve.se

SKRIVEN AV
John Sempill
Musiker, trummis, racingnörd, skribent och lite annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER
Det här är en annons | Till sajten >