https://track.adform.net/C/?bn=72748028

geo-FENNEL lanserar tre nya avståndsmätare

geo-FENNEL lanserar tre nya avståndsmätare

Att mäta längre avstånd, eller korta avstånd i små utrymmen, med måttband och tumstockar, eller i värsta fall ögonmåttet, kan hemmafixare och konkurrenter pyssla med. Du, och andra proffs med självaktning, gör det såklart hellre med en enkel och exakt knapptryckning. 

Och kolla här: Lagom till höstens projekt har geo-FENNEL rullat ut en hel trio kompakta och IP 65-klassade avståndsmätare med en noggrannhet på +/- 2 mm, där produktnamnen skvallrar om räckvidden. GeoDist 60 Green är en grön laseravståndsmätare med en räckvidd på 60 meter. GeoDist 80 är en röd laseravståndsmätare med fler funktioner, som 4 x zoom och punkt-till-punkt-mätning (3D).

Vill du dessutom ha tillgång till en användarvänlig pekskärm är GeoDist 100 Touchscreen enheten för dig. Samtliga tre modeller är givetvis uppkopplingsbara mot GeoDistConnect-appen. Läs mer på www.tebo.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.