Gängbildning

Nya skruvar för infästning av sandwichpaneler från SFS.
Gängbildning

Låg värmeledning, kort byggtid och möjlighet att slutföra montaget från utsidan av byggnaden. Sandwichpaneler har blivit ett allt mer populärt alternativ för byggande av allt från industriella byggnader till idrottsanläggningar, bensinstationer och offentliga toaletter. 

Nu steppar SFS upp och lanserar två nya skruvar i segmentet. SXC16 är en panelskruv med nyutvecklad gänggeometri/borrspets för montering av sandwichpaneler mot stålkonstruktioner. MDC är en självgängande skruv med nyutvecklad spets för infästning mot betong och murverk som förborras med 6 mm innan fastsättning av panelen. Båda skruvarna har en nyutvecklad och patenterad asymmetrisk gänga under huvudet som låser och vädertätar mellan bricka och panel, och kommer i längder anpassade för 50–300 mm paneler. Läs mer på www.sfsintec.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.