Funktionell arbetsbänk

Funktionell arbetsbänk

Likt E-Types frisyr eller GW Perssons inställning till jaktväst som vardagsplagg så har rörbänkens form och funktion inte förändrats nämnvärt över åren. Det vill Milwaukee ändra på med lanseringen av den ultrakompakta och mobila pjäsen för mekaniska och elektriska tillämpningar och proffs som installerar rör och kanaler. 

MPS, som bänken kort och gott heter, kan bland annat skryta med justerbara ben för plan uppställning, STABLE LOK-funktionalitet, centrerat bärhandtag och smart portföljdesign för smidig förvaring i fordon och arbetsboxar. Bland tillbehören lyfter vi gärna fram rörkäftar i antingen rostfritt eller neoprenklätt utförande, specialutformade krokar och en avtagbar nedre hylla för extra förvaring. Mer info och demonstrationsfilmer finns på www.milwaukeetool.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.