Funkar utan uppkoppling

Smart lås med ”stand alone”-funktionalitet från Exma
Funkar utan uppkoppling

Öppna med mobilen, med taggar, med tillfälliga koder – eller med en helt vanlig nyckel? Fördelarna med smarta lås, att kunna öppna på distans och så vidare, behöver vi kanske inte dra igen.

Det unika med nya Duo BLE, efterföljaren till Exmas populära smarta lås-produkt Exma Duo, är dock att låsets digitala funktioner, tack vare BLE- och RFID-teknik, fungerar ”stand alone” – det vill säga utan att det behöver vara uppkopplat mot nätet. Så länge du har en mobiltelefon i närheten, ska sägas. 

Duo BLE kan monteras på de flesta befintliga mekaniska lås på marknaden. Inget nytt låshus behöver installeras, och befintliga mekaniska nycklar fungerar precis som vanligt, om så önskas. Eftersom mjukvaran har ett öppet API kan låset också enkelt kopplas samman med andra smarta hem-system.

Läs mer om produkten på www.exma.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.