Full täckning, färre infästningar

Byggbranschens första underlagsduk för svetsbara och klistrade tätskikt
Full täckning, färre infästningar

Ska det verkligen behöva vara så svårt att få till en vettig underlagstäckning vid installation av tätskikt på låglutande tak? Det frågade sig utvecklarna på Mataki också, innan de återvände från ritbordet med den här värmetåliga, formstabila och rivstarka underlagsduken.

Haloten T1, byggbranschens första underlagsduk som är anpassad både för svetsbara och klistrade tätskikt, är uppbyggd enligt följande: undersida av PP-fleece, värmetålig mineralstomme och halksäker ovansida av hålad plast med självklistrande 80 mm bitumenkant. Haloten T1 monteras antingen med spik eller klammer på tak ned till 1,4 graders lutning.

Att dukens bredd är hela 100 cm gör också att du kan täcka större ytor per rulle, använda färre infästningar och jobba snabbare över lag. Läs mer på www.mataki.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.