Full koll på termostaterna

Uppkopplat reglersystem med flera nya funktioner från Thermotech
Full koll på termostaterna

Smidigare installation. Enklare styrning. Med Thermotechs smarta och uppkopplade reglersystem iQ är det busenkelt att sammankoppla fastighetens samtliga termostater – och lika enkelt att styra dem individuellt, alternativt gruppera dem i zoner eller rum.

iQ-systemet består av en basenhet (iQ Base) med plats för 12 st ställdon, en tunn (16 mm) trådlös displaytermostat (iQ Room) och den tillhörande appen iQ Home. Utöver vanliga reglerfunktioner som val av driftlägen, min- och maxbegränsning av rumstemperatur och lås för offentlig miljö kommer systemet även med flera nya funktioner.

Smart eldstads- och bypassfunktion, PIN-kodsaccess, termostatidentifiering och tillgång till historiska driftsdata. Thermotechs har också flaggat för att systemet kommer att kompletteras med en gateway för åtkomst via WiFi eller Zigbee.

Läs mer på www.thermotech.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.