Fristads lanserar miljövänliga kollektioner

Fristads lanserar miljövänliga kollektioner

Visste du att Fristads var först i Sverige med att tillverka en hel kollektion arbetskläder? Det skedde redan 1925. Nu under våren 2022, alltså nästan ett sekel senare, rullar man ut två helt nya Fristads Green-kollektioner. Behöver du synas på jobbet, och samtidigt är villig att betala någon krona extra för ett lägre miljöavtryck och att omsorg har lagts vid materialval, produktionsprocesser och leveransmetoder? Då är detta kläder för dig. 

GPLU till att börja med, är en kollektion tillverkad av ekologisk bomull och polyester från återvunna PET-flaskor, förstärkt på ställen där det behövs som mest. För ultimat stretchkomfort är GSTP-kollektionen det självklara valet. Båda kollektionerna finns i flera olika färgkombinationer, och som dammodeller. Läs mer på www.fristads.com/sv-se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.