Freedoom!

Världens första batteridrivna murspårfräs från Dewalt
Freedoom!

”Vad kommer du att använda för maskin?” Nog vore det ändå lite kungligt att kunna svara ”världens första batteridrivna murspårfräs” på den frågan när du stegar upp för att installera kablar och ledningar i väggarna på nästa bygge?

Nya, prisbelönta DCG200 från DEWALT är en batteridriven maskin som prestandamässigt matchar nätanslutna 230 V-modeller fullt ut. Med en arbetshastighet på 9 000 varv/minut fräser du enkelt ut spår för kablar, ledningar och rör i material som betong, tegel eller murverk – allt med den sladdlösa frihet som den skotske frihetskämpen William Wallace åsyftade med den klassiska repliken ”Freedooooom!” i Braveheart.

DCG200 kommer med funktioner som motorbroms, verktygsfritt snabbspärrskydd och möjlighet att ansluta dammsugare samt ett pris på 14 995 kr, exkl. moms men inkl. två batterier och laddare. Mer info och alla specs hittar du på www.dewalt.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.