Franska teleskoplastare på ingång

Franska teleskoplastare på ingång

Är det en kompakt, terränggående teleskoplastare som står på önskelistan inför vårens projekt så har Manitou maskinen för dig. Eller maskinerna rent av.

För här handlar det om nya, starkare, grönare och smartare versioner av hela den franska tillverkarens populära MHT-serie, totalt fem maskiner med lyfthöjder från 6,8 till 10,6 meter och lyftkapacitet från 9 till hela 25 ton för den största modellen MHT11250.

Förutom att samtliga modeller i den vässade MHT-serien numera kommer med Steg V motorer har Manitou även begåvat maskinerna med funktionalitet som DBS-knappar med flyttbara placeringar och E-Reco, ett system som gör att maskinen automatiskt känner igen vilket redskap som används. I maj/juni är det sagt att leveranserna ska komma igång. Tills dess kan du läsa mer på www.scantruck.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.