Från skyddshjälm till svetshjälm

Ny lösning från Kemppi
Från skyddshjälm till svetshjälm

Behöver du kunna kombinera svetsning med andra typer av arbetsuppgifter som till exempel slipning, häftsvetsning och inspektion, på arbetsplatser med rådande hjälmkrav? Då har Kemppi en flexibel och kostnadseffektiv lösning att erbjuda. 

Beta e90P/e90A är en nylanserad kombo bestående av svetsvisiret Beta e90 SH, som kan utrustas med passivt eller automatiskt nedbländande svetsglas med olika täthetsgradsalternativ, samt skyddshjälm (Beta e397) och hörselskydd från Kask.

Allting Kemppi-profilerat för en enhetlig och proffsig look. Setet är dock kompatibelt även med andra hjälmar/hörselskydd från Kask, Petzl och Zekler.

Den uppfällbara svetsglaskassetten har tre fasta lägen: helt stängd, helt öppen samt det bekväma GapView-läget som ger en begränsad men tydlig vy över arbetsområdet – idealiskt vid till exempel häftsvetsning, eller när du behöver göra inställningar.

Läs mer på www.kemppi.com/sv.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.