Från mörker till ljus

Belysningsmast med 20 000/27 000 lumen från Milwaukee
Från mörker till ljus

Med Milwaukees nya MX FUEL belysningsmast, som bokstavligen installeras på några sekunder, behöver du inte längre trassla med kablar när arbetsbelysningen ska flyttas. Eller släpa på elverk och generatorer då arbetsplatsen saknar tillgång till elnät.


Med MXF TL-601, eller ”Marknadens mest portabla och effektiva batteridrivna byggarbetslampa”, som Milwaukees marknadsavdelning har valt kalla den här pjäsen, har du permanent access till upp till 20 000/27 000 (AC/DC) lumen, högintensivt TRUEVIEW-ljus, och en batteritid på upp till 10 timmar beroende på inställning. Att MXF TL-601 dessutom klarar vatten, damm och vindhastigheter på upp till 55 km/h och kan sänkas till 1,2 meter (från maximalt 3,1 meter) för smidig transport och förvaring – det hatar man ju inte heller.

Mer info hittar du på se.milwaukeetool.eu

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER