Förvara och förflytta

Säker hantering av litiumjonbatterier med K470 från ZARGES
Förvara och förflytta

Trenden med eldrivet, inte bara i fordonsindustrin utan även bland verktygstillverkarna, gör att marknaden idag bokstavligen översvämmas av litiumjonbatterier. Samtidigt som batterierna har många fördelar, främst när det kommer till vikt och prestanda, så gör den extremt höga energitätheten också batterierna brandfarliga – varför de endast får transporteras i säkra behållare.

 

En bra lösning för till exempel återförsäljare av batteridrivna verktyg är den nya säkerhetsväskan K470 från ZARGES som är speciellt framtagen för transport och förvaring av skadade litiumjonbatterier. Insidan av väskan, som mäter 550 x 550 x 220 mm, är klädd med ett expanderande material som sväller i händelse av brand och förhindrar att flammor sprider sig. Vikten är dessutom så låg som 11,5 kg.

 

För mer information se: www.zarges.com/se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER