FLIR släpper helautomatisk termisk kamera med bildförbättring

FLIR släpper helautomatisk termisk kamera med bildförbättring

Fototekniken har länge varit ett av de områden där utvecklingen går snabbast, så till den grad att du numera bara behöver klicka hem den senaste iPhone modellen för att ha en professionell kamera.

Och visst händer det även saker inom smalare områden som termiska kameror. Kolla bara på nya E8 Pro från FLIR – en ny och bättre version av den föregående bästsäljaren E8-XT med 320 x 240 pixlars termisk detektor och bildförbättringsfunktionen MSX.

En tydlig USP är användarvänligheten. Fixed-fokus och helautomatik gör att du aldrig behöver krångla med inställningar eller bläddra i menyer. Här är det Point and shoot som gäller. Peka kameran mot objektet och tryck på utlösaren. Voila, bilderna sparas i minnet – inklusive temperaturdata som vid behov kan användas för efterföljande analys i programvaran FLIR Thermal Studio.

Mer info finns på www.elma-instruments.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.