Flexibla golvbrunnsfixturer med flera infästningsmöjligheter 

Flexibla golvbrunnsfixturer med flera infästningsmöjligheter 

Med 75 års erfarenhet av smarta VVS-lösningar i bagaget är det väl ändå någonstans rimligt att kalla sig ”golvbrunns-expert” i pressreleaserna. Ett resultat av all den samlade expertisen är den här nya serien golvbrunnsfixturer för Purus samtliga 150- och 130 mm-golvbrunnar i plast, rostfritt och gjutjärn (inklusive Purus S-serie). 

För att göra installatörens jobb lättare kommer fixturerna med en rad smarta lösningar. Som exempel är benen förinställda på 172 mm bygghöjd, men går även att justera steglöst, vilket betyder att de inte behöver kapas i efterhand.

Vidare har foten på stödbenen fyra olika infästningsmöjligheter, utöver att de kan najas fast: skruv/plugg med ben, spikpistol/bricka med tre ben, skruv/plugg med ben samt spikplugg och EPS-spjut/isolerspik.

Själva golvbrunnen fästs i fixturen med en supervidhäftande tejp, en patentsökt lösning som gör att du slipper ytterligare ett skruvmoment. Läs mer på www.purus.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER