https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Flexibla fickor – arbetsbyxor från CIRK-L

Flexibla fickor – arbetsbyxor från CIRK-L

CIRK-L har du kanske inte hört talas om tidigare? Den här nyetablerade uppstickaren, vars uttalade mål är “att utmana och i grunden förändra marknaden för arbetskläder”, erbjuder moderna, modulära och hållbara arbetskläder särskilt anpassade för olika yrkesgrupper. En egenskap du kommer att gilla är också att slitna komponenter som jackarmar och knän kan bytas för att förlänga produkternas livslängd. 

Ett exempel på vad som erbjuds är den här arbetsbyxan i slitstark och stretchig Cordura, som även kan omvandlas till shorts under varma arbetsdagar. Byxan kompletterar du förslagsvis med CIRK-L:s patenterade ClickSlide-system som gör det enkelt att enkelt och smidigt växla mellan olika fickor och verktygshållare utifrån arbetsuppgift. Ett helt gäng fickor optimerade för olika yrkesgrupper finns att tillgå. Två exempel är fickorna Maxi 1-1 och Maxi 4-3 för snickare eller Maxi 1-1/Maxi 4-3 för elektriker. Läs mer på www.cirk-l.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.