Flex släpper tre heta nyheter inom slipmaskiner

Flex höjer ribban för nätdrivna slipmaskiner i det mindre segmentet
Flex släpper tre heta nyheter inom slipmaskiner

Rejält med kraft, materialanpassad sliphastighet och optimerad balans för enhandsanvändning. Med den här nya 260W-trion har Flex höjt ribban för nätdrivna slipmaskiner i det mindre segmentet.

Två kompakta excenterslipar (ORE 2-125 18-EC och ORE 2-125 EC) samt en trekantsslip (ODE2-100 EC) handlar det om, mer specifikt. Samtliga modeller har en slaglängd på 2,0 mm, ett tomgångsvarvtal på 8000–12 000 varv/min och flera smarta funktioner såsom mjukstart, elektronisk varvtalsinställning och återgångsspärr vid strömavbrott.

Och det bästa av allt, åtminstone för dig som bryr dig om ergonomi och korrekta arbetsställningar (innan kropp och leder tar stryk), är att maskinerna inte väger mer än 1,2 kg och kommer med Flex senaste vibrationsdämpande teknik. Går att komplettera med externa industri- och säkerhetsdammsugare.

Läs mer på www.flexscandinavia.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.