Fler hål eller större kraft?

Bosch släpper kompakta 18V-borrhammare
Fler hål eller större kraft?

Fler hål per laddning, eller maximal kraft? Med Bosch nya 18V Professional-borrhammare är det bara att välja den maskin som passar dina arbetsuppgifter. Medan GBH 18V-24 C Professional utvecklats för ett optimalt förhållande mellan slagkraftsenergi och drifttid, och jobb som medelstora ankare (till exempel fästen för vägg- eller fasadelement) – så är den urstarka 3,3 J-modellen GBH 18V-28 C/CF Professional perfekt för borrning med större diametrar (upp till 18 mm) och jobb som exempelvis installation av diskbänkar inom VVS- och sanitetsbranschen.

En hel del funktionalitet har även byggts in, som Vibration Control, KickBack Control och ett “Soft”-läge som minskar varvtal och slagkraft vid arbete med känsliga material som kakel och murverk. Möjlighet finns även att anpassa/optimera verktygens prestanda via Bluetooth direkt i Bosch Toolbox-appen. 

Läs mer på www.bosch-professional.com/se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.