Fläkt mot fukt – dammfiltermask från Active

Fläkt mot fukt – dammfiltermask från Active

Vi vet, du är lika trött på information kring att bära mask som vi. Men det finns positiva saker att ta med sig här. Dels behöver vi inte göra det utanför arbetstid längre. Dels finns produkter som gör det betydligt mer bekvämt att göra det på jobbet. 

Vad sägs till exempel om världens första engångsmask med fläkt? AIR+ är en FFP3-klassad dammfiltermask för engångsbruk med ventil som är godkänd enligt CE EN-149:2001+A1:2009 FFP3 NR och ger ett effektivt skydd mot luftburna olje- och icke-oljepartiklar. Tillsammans med den uppladdningsbara Active miniventilatorn kan den relativa fuktigheten i masken minskas med upp till 40 procent, och temperaturen sänkas med upp till 4 grader C. Ventilatorn har en drifttid på cirka fyra timmar, och laddas på 1,5 timmar via mikro-USB. Mer info hittar du på www.tebo.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER