Fjärrövervakning av Volvos elektriska entreprenadmaskiner med ny app 

Fjärrövervakning av Volvos elektriska entreprenadmaskiner med ny app 

Du som kan dina grävare och lastare har såklart inte missat att Volvo lanserat ett helt gäng helelektriska maskiner de senaste åren.

Hur många är det nu för tiden? Fem stycken är svaret, från minigrävaren ECR25 Electric och kompakthjullastaren L25 Electric, som lanserades 2019 till de nyare grävarna ECR18 Electric och EC18 Electric samt hjullastaren L20 Electric som rullades ut i fjol. 

För att ha koll på de här maskinerna har Volvo tagit fram EMMA, en lättanvänd app med hjälp av vilken du kan fjärrövervaka din maskin, eller dina maskiner, kontrollera laddningsstatus, uppskatta antal tillgängliga arbetstimmar eller bara se var maskinerna befinner sig.

Sitter du på någon av ovanstående elektriska modeller och är peppad på appen? Kontakta Swecon så hjälper dom dig med att komma igång.

Läs mer på www.swecon.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.