Finja startar en marknadsplats för återbruk av byggvaror

Finja startar en marknadsplats för återbruk av byggvaror

Notoriskt trög som byggbranschen trots allt är när det kommer till återbruk, eller nytänkande i stort som vissa skulle hävda, så är varje alternativ till att cirkulera in nya produkter i systemet såklart extra välkommet.

Finja Reuse är en ny Facebook-grupp där medlemmar kan köpa, sälja, byta eller skänka överblivna Finja-produkter, från torrbruk och cellplast till grunder och tillbehör. Värt att påpeka är att Finja alltså ”bara” tillhandahåller själva plattformen, och har således ingenting att göra med transaktioner eller kommunikation mellan säljare och köpare att göra.

Och att villkor för publiceringar står i gruppens informationsruta. Med detta sagt: Har du ett gäng lättviktsblock över från ditt senaste projekt, eller traktar du efter lite reparationsbruk för ett mindre jobb? Varför inte kolla på Finja Reuse innan du klickar hem nytt?

För mer info, sök på Finja Reuse på Facebook.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.