https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Finja introducerar platta grundelement 

Finja introducerar platta grundelement 

Om man kan tala om ”dagsform” när det kommer till nya produktnyheter så ligger onekligen Finja bra till för hedersomnämnande. För just nu duggar lanseringarna tätare än Edvard Bloms besök hos den lokala charkhandlaren. Den här gången handlar det om den helt nya och mer flexibla versionen av Finjas L-formade grundelement. 

Det nya elementet, som begåvats med suffixet Flex, utgörs av två delar som levereras i platta paket och monteras på samma tid som det föregångaren. Skillnaden är att L-element Flex bara tar upp hälften så lite plats.

Som exempel ryms det hela 30 ryggar/bottnar på en enda pall. Med L-element Flex är det också möjligt att fritt kombinera ryggar och bottnar, och därmed skapa en optimal grund för varje enskilt projekt – oavsett det handlar om villor, kontor eller industribyggnader. Läs mer på www.finja.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.