Festool lanserar sitt hittills starkaste verktygsbatteri

Festool lanserar sitt hittills starkaste verktygsbatteri

Här har ni det. Det starkaste och uthålligaste verktygsbatteriet som hittills lämnat Festools produktionslina. Enligt uppgift levererar BP 18 Li 8,0 HP-ASI inte bara mer än tillräckligt med kraft för krävande maskiner som till exempel cirkelsågar, vinkelslipar och dammsugare. 

Det kommer även med upp till 54 procent längre drifttid jämfört med ett 5,2 Ah standardbatteri, och kan laddas på ynka 27 minuter tack vare AIRSTREAM-teknologin i den tillhörande laddaren SCA 16 som kyler batteriet under laddningen. 

Koppla upp batteriet mot Festools WorkApp, och du får tillgång till ett helt gäng extrafunktioner, som detaljerad indikering av laddningsstatus samt driftdata som temperatur och laddningscykler. 

Bara att pallra sig ned till återförsäljaren då? Inte riktigt. BP 18 Li 8,0 HP-ASI kommer nämligen ut i handeln först 2023. Läs mer på www.festool.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.