Fågelperspektiv

Fullständig överblick runt fordonet med Camos 360°.
Fågelperspektiv

Fyra små vidvinkelkameror vars signaler länkas samman i realtid. Till skillnad från konventionella backkamerasystem som jobbar med en ensam kamera med fast betraktningsvinkel, erbjuder kamerasystemet Camos 360° en fullständig bild över fordonet eller maskinen. 

Vid parkering och manövrering i trånga utrymmen visas en tydlig vy uppifrån där du på ett överskådligt sätt kan se vägmarkeringar, lastbryggor, trottoarkanter, människor och andra fordon. Slå på blinkers, och skärmen växlar till kameran på den aktuella sidan. Lägg i backväxeln och skärmen skiftar automatiskt till backkameraläget. Eller växla manuellt mellan visningslägena med fjärrkontrollen. Inga fler döda vinklar! Camos 360° kan eftermonteras på de flesta lastbilar, skåpbilar, bussar och anläggningsmaskiner. Vidga dina vyer på www.rindab.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER