Extremt tåliga reparationstejper

Extremt tåliga reparationstejper

Två gånger starkare, tre gånger tåligare och fyra gånger mer väderbeständig än vanlig gaffatejp. Med KIP:s nya T-Rex-tejper, en vävtejp och tre reparationstejper, som alla kommer med en unik CO-REX trusion-teknologi, går det mesta att laga – även i fuktiga miljöer och minusgrader. 

Vävtejp T-Rex är en extremt slitstark och rivbar vävtejp av polyeten med god vidhäftning på de flesta material, både inomhus och utomhus. Reparationstejp T-Rex Clear är en genomskinlig, tålig och UV-beständig reparationstejp för lagning och tätning som även fäster mot våta underlag och klarar temperaturer ned till -20 grader C. Än tåligare är Reparationstejp T-Rex Water, som även fäster även under vatten och klarar temperaturer ned till -55 grader C.

Avslutningsvis: Reparationstejp T-Rex Fix-it, en glasfiberprodukt som härdar efter 20 minuter, och därefter kan slipas och lackeras.

Läs mer på www.tebo.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.