Extremt prisvärd värmebildsmultimeter från FLIR

Extremt prisvärd värmebildsmultimeter från FLIR

Marknadens mest överkomliga kombination av digital multimeter och värmekamera? Nu lanserar FLIR värmebildsmultimetern DM166 med Infrared Guided Measurement (IGM), IR-mikrokamera med 80 x 60 upplösning, breda multimetertestfunktioner och flexibilitet för användning i både hög- och lågspänningstillämpningar.

Med värmekameran hos FLIR DM166 kan du snabbt och exakt söka efter överhettade systemkomponenter och utföra felsökningar av komplexa system för eldistribution och elektromekanik. FLIR DM166 har dessutom en tålig falltestad design och uppfyller självklart de säkerhetsklassningarna för yrkesverksamma inom el och HVAC. Men det bästa av allt är kanske ändå priset. FLIR DM166 kostar 499 euro exklusive moms hos din FLIR-distributionspartner och på FLIR.com. En ren stöld om du frågar oss. Mer info hittar du på www.flir.com/professionalDMMs

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.