Exakta snitt med sågsystemet DSS 300 cc från MAFELL

Exakta snitt med sågsystemet DSS 300 cc från MAFELL

Om du inte gjort det redan, så är det hög tid att byta ut fogsvansen när det kommer till att såga isolering. DSS 300 cc från MAFELL är ett unikt sågsystem för bearbetning av isoleringsmaterial i träfiber som ger dig en precision som handverktyg inte kommer i närheten av. 

DSS 300 cc möjliggör lutningsvinklar upp till 60 grader. Sågvajern och klyvkilen kan dessutom svängas bakåt upp till 45 grader. Den extremt lätta och styva konstruktionen med styrkil i karbon och en sågvajer som kan kapa i alla riktningar gör att du även kan bearbeta flexibla material som till exempel isolering i fackverk snabbt och enkelt. Med exakta och precisa snitt jobbar du inte bara effektivare, du kan också förbättra den faktiska isolerverkan, undvika termiska bryggor och minimera risken för framtida byggskador. Läs mer på www.mafell.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.