Ett tryck, tre moment

Isolerspikpistol med liten rekyl ffrån Ergofast
Ett tryck, tre moment

För dig som uppskattar det ”rejäla” och traditionella i arbetet med att borra, plugga och spika i samband med att isolera grunder finns en uppsjö av semidaterade isolerspikpistoler att välja och vraka bland. För dig som föredrar att jobba à la 2020 finns Ergofast nya arbetshäst EF160HDLi, en maskin som med riktigt bra tryck som ersätter tre moment när isoleringen ska på plats.

EF160HDLi är anpassad för de flesta vanligt förekommande material som trä, betong, och tegel. För kalksandsten, trä och lättbetong används en särskild 100 mm isolerhållare med förmonterad 120 mm varmgalvad spik som fäster i de porösare materialen. Andra features värda att nämna: förstärkt ventilhus, förenklad laddning av gas-patronen, LED-laddningsindikator och betydligt mindre rekyl än tidigare modeller.

Mer info och fler specs hittar du på www.ergofast.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER