”Ett extra lager på huden”

Över 64 nya modeller i nya katalogen från Soft Touch
”Ett extra lager på huden”

Du som läser DMH kanske kommer ihåg att vi skrev om den nyutvecklade plattsättarhandsken PRX-1090 Tiler i DMH #5, 2018 – ett samarbete mellan utvecklarna på Soft Touch och plattsättaren Jan Kraft? Det är emellertid inte den enda nyheten i Soft Touch-sortimentet inför hösten. I den nyutkomna katalogen finns inte mindre 64 nya modeller, fördelade på 10 kollektioner – från Slim Fit-handskar som sitter lite tajtare och lite mer skräddarsytt om handen till fryshandskar för kalla miljöer och specialhandskar för yrkesgrupper som brandmän, jägare, polis och räddningsarbetare. Här är några av våra favoriter:

PR-500 Smooth är en precisionshandske med maximal känsla vars passform beskrivs som ”ett extra lager” på huden. Finns även som vintervariant (PRV-550).
PRX-1290 Onyx är en tuff armeringshandske från heavy duty-sortimentet med ordentliga stöt- och skrapskydd samt förstärkningar.
PRVX-1490 Impulse Winter är en vind och vattentät vinterhandske med ordentliga förstärkningar och ledade stötskydd för knogarna.

Mer info, och den nya katalogen hittar du på www.softtouch.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER