Ergonomisk betongslipmaskin med två parallella handtag

Ergonomisk betongslipmaskin med två parallella handtag

Vi fattar. Du behöver en kompetent golvslip, men samtidigt inte ett monster som tar plats och behandlar företagets hårdvarubudget som Edward Blom behandlar den sista ägghalvan på påskbordet. Då har Bihui maskinen för dig. 

Kompakta Bihui CG1900, som väger 8 kg, har en ergonomisk design med två parallella handtag (som tillval finns stativ för stående arbetsställning), ställbar hastighet från 0–3 000 rpm och en hel del av funktionaliteten hos betydligt större och mer kostsamma konkurrenter. Mjukstart, återstartsspärr och överhettningsskydd till exempel.

Plus möjligheten att ta bort det främre klingskyddet för kantnära slipning, och 35 mm dammutsug för anslutning till dammsamlande påse eller industridammsugare. Levereras med 180 mm diamantslipskål samt en praktiskt transportväska.

Läs mer på www.tebo.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.