Enklare taklastning av transportbilar – ny lösning från Maksimera

Enklare taklastning av transportbilar – ny lösning från Maksimera

Att lasta tunga och skrymmande saker som stegar, virke och annat från biltaket är som bekant ingen avundsvärd syssla. Med den här smarta, svensktillverkade och krocktestade lösningen från Alingsås-baserade Maksimera blir det både lättare, och framför allt mer ergonomiskt. 

Så här funkar det. Maksimeras taklastare monteras direkt på bilens takräcke, och fälls därefter ned längs bilens sida, vilket gör att arbetshöjden för lastning och säkring sänks betydligt. Perfekt, särskilt för lite högre fordon. Att lastningen sker från sidan, istället för bakifrån, innebär dessutom att själva arbetet blir mindre utrymmeskrävande.

För att undvika olyckor med lös last kommer taklastaren också med en säkerhetsfunktion som gör att det inte går att komma in i bilen innan lasten är säkrad på taket.

Mer info hittar du på www.maksimera.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER