Engelbert Strauss lanserar smart verktygsrygga

Engelbert Strauss lanserar smart verktygsrygga

Inget fel på “vanliga” verktygslådor, men när du behöver en mer flexibel, och mer ergonomisk, lösning för förvaring av verktyg och andra pinaler – då är den här praktiska ryggsäcken från Engelbert Strauss precis vad du letar efter. Men klarar verkligen en ”ryggsäck” de tuffa kraven på arbetsplatsen, kanske du frågar?

You bet. STRAUSSbox, som kommer i tre storlekar (mini, midi och large), är testad för att klara upp till 40 kg, och kommer med detaljer som vattenavvisande underdel, förstärkta handtag och justerbara bärremmar för bästa komfort. Perfekt för jobb som kräver fria händer. 

Med STRAUSSbox Hybrid adapterplatta kan dessutom ett stort antal boxar från andra tillverkare (med upp till 8 kg material) klickas fast på ryggsäcken. Funktionalitet som din old school-låda antagligen inte kan skryta med är också ett särskilt vadderat fack för den bärbara datorn, surfplattan eller superhemliga dokument, samt en innerficka med blixtlås för nycklar eller andra mindre föremål du ogärna vill bli av med.

Läs mer på www.engelbert-strauss.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.