Engelbert-Strauss lanserar smart bitshållare

Engelbert-Strauss lanserar smart bitshållare

För dig som inte nödvändigtvis behöver uppdateringar om kroppens samtliga funktioner i realtid, har vi ett förslag.

Varför inte använda Smartwatch-klockans plats på handleden till den här funktionella bitshållaren från Engelbert Strauss, som är en del av nämnda tillverkares sortiment e.s.tool concept – ett system som även omfattar smarta fickor och andra förvaringslösningar som kan fästas på plagg och bälten i olika utföranden, och även kan individualiseras på många olika sätt.  

Wrist band base e.s.tool concept, som bitshållaren heter, är den perfekta ”parkeringsplatsen” för fyra av de vanliga bits du behöver för stunden. Betydligt bättre än att förvara dem i skjortfickor, eller att tappa dem på golvet/marken. Kraftigt kardborrband gör att bitshållaren kan fästas som du helst vill ha den: liggande, stående, eller till och med på utsidan av byxbenet om du inte vill ha den på handleden. 

Läs mer på www.engelbert-strauss.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.