Engelbert Strauss lanserar robust arbetssko

Engelbert Strauss lanserar robust arbetssko

Kyla, väta och smuts stannar utanför. Fukt transporteras ut. Så fungerar, enkelt uttryckt, det vind- och vattentäta dryplexx-membranet i Engelbert Strauss O2-klassade, sportiga arbetssko e.s. Apate II mid.

Resten av dojjan går inte av för hackor den heller. Här snackar vi ovanmaterial av förstklassigt, robust vildläder, textil-innerfoder skönare än sängen en söndagsmorgon, plös- och kragfoder av mjuk, vadderat mesh och en urtagbar, heltäckande och anatomiskt formad iläggssula. Runtomgående skydd med hätta av slitstarkt polyuretan, förstärkt tå och en självrengörande, antistatisk gummi/PUR-sula som du i princip kan jobba i aktiva vulkaner med (nåja, den är värmebeständig upp till 200 grader C åtminstone).

BOA Fit System för en exakt passform. Riktigt lätta är de dessutom. Vikten (vid storlek 42) stannar på 670 gram. Välj mellan spännande färger som grön/sjögrön, kastanj/hasselnöt eller mörkblå/atoll (bilden).

Mer info om Apate II mid hittar du på www.engelbert-strauss.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.