Energimätare med magnetisk bakplatta

Energimätare med magnetisk bakplatta

Med allt hårdare krav på energimätning i byggnader vill det till att hålla ordning på förbrukningen. Ett tingest som hjälper dig att göra precis detta är den här energimätaren/energiloggern från Elma Instruments. 

Med nya PEL104 kan du mäta och logga elektriska parametrar som ström, spänning och effekt i upp till tre faser, inklusive övertoner. Kommunikation sker via USB-kabel, Bluetooth eller Ethernet. Alternativt med ett SIM-kort som rapporterar via 3G eller WiFi.

Själva anslutningen sker via en IRD-server som jobbar med svenskspråkig programvara. Magnetisk bakplatta gör installationen till en promenad i parken, eftersom enheten kan fästas på metallytor, exempelvis ett kabelskåp. En fördel är också att PEL104 kommer med marknadens slankaste strömtänger (med tjocklekar på under 5 mm). Läs mer på www.elma-instruments.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.