Ena handen fri

Ethernet-switchar och klämmor från Phoenix Contact
Ena handen fri

Ultrakompakta industriella Ethernet-switchar för montage på DIN-skena och skärmanslutningsklämmor för verktygfritt enhandsmontage. Där har du Phoenix Contacts nya tvåstegsraket för smidigare installationer. Utmärkande för FL Switch 1000-serien är bland annat smalare byggbredd, integration av automationstrafik samt möjlighet till både Gigabit och Fast Ethernet (100 Mbit) – perfekt för installationer med olika krav på bandbredd.

Switcharna levereras också med jackbara anslutningar för matningen. SCC-skärmklämmorna kommer med en kontaktfjäder som automatiskt centrerar ledaren, varefter den enkelt kan klämmas fast med en integrerad klämspak. Tre varianter för tre typer av montage finns att tillgå: förläggning av ledarskärm på samlingsskena, direktmontering med skruv eller nit på underlaget samt montering på DIN-skena.

Läs mer på www.phoenixcontact.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.
Det här är en annons | Till sajten >