Ena handen fri

Ethernet-switchar och klämmor från Phoenix Contact
Ena handen fri

Ultrakompakta industriella Ethernet-switchar för montage på DIN-skena och skärmanslutningsklämmor för verktygfritt enhandsmontage. Där har du Phoenix Contacts nya tvåstegsraket för smidigare installationer. Utmärkande för FL Switch 1000-serien är bland annat smalare byggbredd, integration av automationstrafik samt möjlighet till både Gigabit och Fast Ethernet (100 Mbit) – perfekt för installationer med olika krav på bandbredd.

Switcharna levereras också med jackbara anslutningar för matningen. SCC-skärmklämmorna kommer med en kontaktfjäder som automatiskt centrerar ledaren, varefter den enkelt kan klämmas fast med en integrerad klämspak. Tre varianter för tre typer av montage finns att tillgå: förläggning av ledarskärm på samlingsskena, direktmontering med skruv eller nit på underlaget samt montering på DIN-skena.

Läs mer på www.phoenixcontact.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.