En ny Ranger på gång

En ny Ranger på gång

Nästa generations Ford Ranger är framtagen till stor del med input från kunder. Resultatet är en pickup med dedikerad exteriör och en interiör som bjuder in, samt bjuder på, högteknologiska lösningar och eleganta materialval. Över 5 000 intervjuer genomfördes och dussintals kundworkshops hölls för att ta fram en pickis som köparna verkligen vill ha. Grillen är ny, strålkastarna har en ny design, och hjulhusen beskrivs som ”djärva”.


Många efterlyste även mer kraft och vridmoment. Sagt och gjort. Fords beprövade turboladdade dieselsexa på tre liter har anpassats och stoppats in här. Den utgör för övrigt en av tre turbodieselalternativ vid lanseringen. Välj sedan mellan två olika fyrhjulsdriftsystem för framkomst överallt, och njut sedan av den flexibla och moderna förarkabinen som har försetts med en digital instrumentpanel och Fords senaste SYNC 4-system.

Nya Ranger börjar byggas i början på 2022. Läs mer på WWW.FORD.COM

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.