En liter: 8 kvadrat

Måla tunnare med ”Beckers allra bästa fasadfärg”
En liter: 8 kvadrat

Som bekant har man bara en chans att göra ett bra första intryck. Och få detaljer gör mer för helhetsintrycket av ett hus som en vacker och välvårdad fasad. Med ”Beckers allra bästa fasadfärg” Perfekt Fasad Plus blir fasaden inte bara jämn och slät på bara två strykningar, träet blir dessutom mer tåligt och får ett bättre skydd.

Svanen-märkta Perfekt Fasad Plus är en produkt av Beckers medvetna hållbarhetsarbete Mass Balance där ambitionen är att använda fler biobaserade/förnybara produkter – och mindre färg i stort. Som exempel räcker en liter av Perfekt Fasad Plus, eftersom du kan måla betydligt tunnare än vad som generellt rekommenderas, till hela 6–8 kvadratmeter. Som grädde på hållbarhetsmoset kan du numera även panta Beckers färgburkar på närmaste återvinningscentral.

Läs mer på www.beckers.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.