En klok investering

Första hjälpen-brännskadekit från Cederroth
En klok investering

Sägningen ”Det är lätt att vara efterklok” är sällan så sann som när olyckan är framme på jobbet. Särskilt på arbetsplatser med högre risk för allvarliga arbetsskador.

För dig som hanterar exempelvis eld, ånga eller heta vätskor, alternativt exponeras för ugnar eller andra heta ytor, har Cederroth tagit fram det här mobila kitet, som sin kompakta storlek till trots innehåller det mesta du behöver för att kunna tillhandahålla avkylning, smärtlindring och vård av första hjälpen-karaktär vid första och andra gradens brännskador. 

I kitet hittar du bland annat brännskadekompresser i tre olika storlekar, en stor kompress/ansiktsmask, en 4-in-1-blodstoppare, sax, fästnät, flera olika Burn Gel-produkter samt tydliga instruktioner för hur du bäst använder hela rasket. Kanon både på arbetsplatsen, eller för att ha med i fält.

Läs mer på www.cederroth.com/se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.