En hjälpande hand

Ny version Bioservos exoskeletthandske Ironhand
En hjälpande hand

Du som läser DMH regelbundet kanske minns att vi redan hösten 2020 var i Kista och testade techföretaget Bioservos numera prisade exoskeletthandske Ironhand. För dig som verkligen vill ligga i framkant på bygget till hösten har nämnda företag nu rullat ut en ny version av Ironhand med det logiska suffixet 2.0. Jämfört med föregångaren erbjuder Ironhand 2.0 bland annat vassare sensorer med förbättrad aktivering, bättre grepp, mer och en mer effektiv konstruktion för att minska förekomsten av handrelaterade förslitningsskador i stort.

Samtidigt med lanseringen av Ironhand 2.0 lanseras också det digitala verktyget IronConnect Pro som kontinuerligt skickar data från handsken till molnet och använder AI för att sammanställa ergonomiska riskbedömningsrapporter. Läs mer på www.bioservo.com

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.