”En helt nya generation sågar”

Två nya 50 cc-maskiner för små och medelstora träd från Husqvarna.
”En helt nya  generation sågar”

För er som inte varit i de småländska skogarna på senaste tiden, kan vi berätta att det var där, på ”hemmaplan”, som Husqvarna visade upp sina två senaste motorsågar för proffsmarknaden i mitten av januari. 

550 XP Mark II och 545 Mark II är namnet på de nya maskinerna, som utvecklats för maximal skärkapacitet vid avverkning, kvistning och uppsågning av framför allt små och medelstora träd. ”Det är inte bara nya sågar, det är en helt ny generation motorsågar där alla viktiga delar är nya”, menar Husqvarna själva. Och visst är mycket nytt: ny ljuddämpare, ny isolerande värmesköld, nytt luftfilter, uppvärmda handtag, Air Injection för minskat slitage och längre driftstid mellan filterrengöringarna och en uppdaterad version av AutoTune för automatisk förgasarinställning och mindre avgaser. Fram tills mitten av mars får du vänta för att lägga vantarna på maskinerna i butik, och prisuppgifter vi fått är 7 120 kr exkl. moms för 550 XP Mark II och 6 720 kr exkl. moms för 545 Mark II.

 

Läs mer på www.husqvarna.com/se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER
Det här är en annons | Till sajten >