“En hel dags arbete”

“En hel dags arbete”

Huruvida Bobcats nya T7X verkligen är ”Världens första eldrivna kompaktlastare” är väl lite av en tolkningsfråga. Äpplen och päron, ni vet. Inte är det till exempel otroligt att en tillverkare som Avant skulle ha vissa invändningar. 

En helt eldriven maskin handlar det om, hur som helst, med ett batteripack på 62 kWh under skalet som enligt uppgift ska räcka för ”en hel dags arbete”. Unikt för T7X är också att maskinen använder elektriska cylindrar och motorer istället för traditionell hydraulik, vilket enligt Bobcat ska ge samma, eller bättre, effekt. Ja, det är i princip den info som Bobcat valt att dela med sig i skrivande stund. Gissningsvis är detta dock en maskin vi kommer att få se en hel del av på mässorna framöver, så du som råkar vara på plats får säker klämma och känna på den där. Läs mer på www.bobcat.com

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.