En hand räcker

En hand räcker

Kompakt excenterslip med elektronisk varvtalsreglering från FLEX

Nytt år, nya möjligheter. För dig som våndas över vad 2022 har i sitt sköte har vi en profetia: Det kommer att behöva slipas trä, sten och metall i år också. Och ett riktigt bra sätt att göra just det är med den här kompakta excenterslipen från FLEX som kan styras med en hand och trots en vikt på blygsamma 1,2 kg levererar hela 8 000–12 000 varv/min.
ORE2-125 EC kommer dessutom med trevlig funktionalitet som variabelt varvtal, materialanpassad sliphastighet med elektronisk varvtalsreglering, kardborreplatta med Multihole-system, skivbroms, elektronisk signalbrytare med snabbstoppsfunktion och återgångsspärr vid strömavbrott. Självklart kan maskinen också anslutas till externa industri- och säkerhetsdammsugare via Ø 27 mm sugslang. Läs mer på www.flexscandinavia.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.