En eller två fötter?

Batteridrivna handöverfräsar med klassledande specs från DEWALT.
En eller två fötter?

Två helt nya 18V sladdlösa handöverfräsar med samma prestanda som eldrivna maskiner på 230 volt, det är DEWALTs gåva till dig som sysslar med saker som att platsbygga kök och butiksinredningar, tillverka möbler eller försänka gångjärn och beslag – om man i begreppet ”gåva” innefattar en investering på 1 952 kr (DCW600N) respektive 5 095 kr exkl. moms (DCW604P2).  

Men då får du också proffsmaskiner med klassledande specs för kapacitet, precision och körtid. Hastighetsregleringen är variabel från 16 000–25 500 varv/minut, mjukstart/motorbroms minskar risken för ryck och vibrationer vid start/stopp och dubbla LED-lampor garanterar god sikt över arbetsstycket. Skillnaden mellan de två modellerna är i huvudsak att DCW604P2 har två fininställbara fräsfötter, en för kantfräsning och en för djupfräsning.

Mer info och fler specs hittar du på www.dewalt.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.