ELKO erbjuder strömbrytare, vägguttag och ramar med C2C-certifiering

ELKO erbjuder strömbrytare, vägguttag och ramar med C2C-certifiering

För er som inte är bekanta med Cradle to Cradle-standarden (C2C), så kan vi berätta att det handlar om en certifiering reserverad för de produkter som produceras på ett hållbart, cykliskt och socialt acceptabelt sätt, snarare än med metoder som förbrukar resurser och genererar avfall. 

Du som är bekant med ELKO:s sortiment minns kanske att de redan förra året lanserade en serie elartiklar producerade av återvunnen havsplast (ELKO Ocean Plastic). Nu blir man även bland de första i elmaterielbranschen att erbjuda strömbrytare, vägguttag och ramar med C2C-certifiering.

Totalt ett 40-tal produkter handlar det om, allt som allt. Kanon för dig som vill minska företagets fotavtryck, så klart. Och betydligt bättre för planeten på sikt. Många installationer små, heter det ju som bekant. Eller var det bäckar?

Läs mer på www.elko.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.