https://track.adform.net/C/?bn=72748028

Elektrisk version av Bobcats storsäljare

Elektrisk version av Bobcats storsäljare

En av de största snackisarna på den nyligen avslutade Bauma-mässan München (24–27 oktober) var Bobcats elektriska minigrävare E19e, ett fossilfritt syskon till Bobcats omåttligt populära 2-tons maskin E19, som sålts i över 10 000 exemplar världen över. 

E19e, som hämtar kraften från ett 17.3 kWh-batteri, ska enligt uppgift ha en drifttid på omkring 3,5 timmar beroende på användning – men ska, med snabbladdning på schemalagda raster, kunna användas ”hela arbetsdagen”. Som vanligt med elektriska entreprenadmaskiner är en av de största fördelarna att du kan jobba på platser som vanligtvis är känsliga för utsläpp och buller, till och med inomhus.

Som exempel är E19e hela 9 dBA tystare än sin dieseldrivna föregångare. En annan USP är bredden, som Bobcat på något sätt lyckats pressa ned under metern. 98 cm för att vara exakt.

Mer info hittar du på www.bobcat.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.