Elcykel för inhägnat område

Elcykel för inhägnat område

Ja, tyvärr så är det här en elcykel som man inte får använda på svenska vägar, av den enkla anledningen att den är snabb som attans. Det i kombination med de robusta byggkvalitén och de riktigt feta däcken innebär förstås att den förmodligen är hur kul som helst att köra, bara man har en plats där man får göra det.

Motorn har en maximal effekt på hela 1 000 watt, vilket innebär att accelerationen är helt enastående. Topphastigheten ligger dessutom på över 50 km/h. Till skillnad från vanliga elcyklar så har den även ett ”gashandtag”, precis som en motorcykel.

Ja, jämförelserna med en motorcykel går att göra på fler områden när det gäller den här produkten. Den har till exempel riktigt feta skivbromsar. Välrenommerade Shimano står för växelsystemet. Priset ligger på cirka 19 000 kronor. 

Läs mer på www.engwe-bikes-eu.com.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.