Elastisk tätskiktsmatta för yttertak från Areco Direct

Elastisk tätskiktsmatta för yttertak från Areco Direct

För dig som inte har örnkoll på destillerad asfaltbitumen, mjukgörande elastomer och nålfiltade kompositstommar av spunbond-polyester och glasfiber, så kan vi berätta att den här texten handlar om en ny, elastisk och dimensionsstabil tätskiktsmatta för enlagstäckning av yttertak från Areco Direct.

En produkt som tack vare ovanstående materialkombo inte bara erbjuder ett effektivt skydd mot vatteninträngning i yttre skiktet, utan även ytterst tålig för rörelser och behåller sin smidighet även vid låga temperaturer.

Monomax SBS5500, som produkten heter, är belagd med valsat mörkgrått naturskiffer med en tunn polyetenfolie undertill som avlägsnas i samband med appliceringen – en process som sker antingen genom kallklistring, mekanisk infästning eller helsvetsning utan öppen låga.

Produkten är dessutom brandklassad (klass T) samt testad och godkänd enligt europeiska standarder för byggprodukter.

Läs mer på www.arecodirect.se.

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.