Dvärg- och jordfelsbrytare i återvunnen plast

Dvärg- och jordfelsbrytare i återvunnen plast

Ska vi vara helt ärliga så har väl inte installationsbranschen direkt gått i bräschen för hållbara produkter historiskt sett. Men nu börjar det definitivt röra på sig även här, inte minst för Schneider Electric, som bara under det senaste året lanserat flera produkter tillverkade i föredömligt klimatsmarta material.

Ett exempel så gott som något är de här nya dvärg- och jordfelsbrytarna från Schneider Electrics Resi9-serie som har samma tekniska egenskaper som tidigare produkter (och använder samma artikel- och E-nummer), men som till mer än 80 procent består av återvunnen plast från industri- och konsumtionsavfall.

För dig som sysslar med jobb som till exempel installationer av elcentraler, känns det ju onekligen som ett enkelt val att byta upp dig. Läs mer på www.se.com/se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.