Dubbel kraft, mindre format

Sticksågar med klassledande såghastighet från Hikoki
Dubbel kraft, mindre format

Maxeffekt på upp till 1 440 W, 40 procent högre såghastighet än ledande nätdrivna konkurrenter, variabel hastighet och Auto-mode funktion för låga vibrationer och ljudnivåer. Är du ute efter en batteridriven sticksåg för vårens projekt skulle vi hävda att det närmast är tjänstefel att inte kolla in HiKOKIs nya 36V-maskiner. CJ36DA och CJ36DB jobbar såklart med kolborstfri motor och är kanon för såväl grov och fin sågning samt böjda och raka snitt i både trä och metall. Skillnaden mellan de två maskinerna är främst greppet och brytarens placering, där CJ36DA kommer med ”topgrip” med låsbar brytare på bygeln medan CJ36DB har ”bodygrip” med återfjädrande On/Off-brytare på båda sidor.

Båda sågarna har integrerat LED-ljus, spånblås för att hålla såglinjen ren, pendelfunktion i fyra steg, universalfäste för sågblad och kan även anslutas till dammsugare för att hålla det farliga dammet stången.

Mer info finns på www.hikoki-powertools.se

SKRIVEN AV
DMH
Sedan starten har DMH - Den Moderna Hantverkaren publicerat mängder av artiklar, nyheter, reportage och tester för den professionella hantverkaren. Tidningen uppstod ur behovet av en riktig branschtidning för skickliga yrkesmän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

FLER NYHETER

VISA FLER